Aktivering af Windows

Din computer er præinstalleret med en licens til Microsoft Windows, som kræver en aktivering. licensen kan komme i to forskellige former

1. klistermaærke med et skrabe felt

2. Digital licens.

Hvis du ikke aktiverer din licens indenfor 30 dage, kan du komme ud for at, din computer fortæller dig, at der er installeret en ”uægte” Windows.

1. Sådan aktiverer du den præinstallerede Microsoft Windows med skrabefelt på din computer:

1. For at aktivere licensen skal du bruge en aktiveringsnøgle (kode). Den finder du på bagsiden af din computer. For stationære computere kan den sidde på siden, i toppen eller bag på kabinettet.

COA_product key
  2. Find aktiveringsnøglen (5 x 5 cifre) ved at skrabe forsigtigt på det lille ”grå” felt på klistermærket med f.eks. en mønt. Skriv aktiveringsnøglen ned eller tag et billede af den med din smartphone.

3. Sæt din computer til strømforsyningen og start den op.

• Den automatiske opstartsproces går nu i gang. Du skal forholde dig til en række indstillinger af din computer.

• Efter din computer har genstartet, skal du acceptere Windows-licensen. Dette gør du ved at klikke på ”Acceptér” knappen.

• Indtast dit navn eller navnet på den person der skal bruge computeren og svar ja eller nej til spørgsmålene som du får vist på din skærm.

4. Når opsætningen er fuldført, går computeren i gang med at gøre sig klar til brug. Herefter skal du gøre følgende for at kontrollere at din Microsoft Windows licens er aktiveret:

• Klik på ”Windows Start” ikonet fra skrivebordet (nederste venstre hjørne).

windows 10 ikon

• Klik på eller søg efter ”Kontrol Panel”.

control panel ikon

• I kontrol panellet, klik på punktet ”System og sikkerhed”.

• Klik derefter på ”System” og scroll ned under punktet ”Windows-aktivering” og klik det blå hyperlink til højre ”Aktivér Windows”.
  • Du er nu på siden ”Aktivering”. Her scroller du ned og finder ”Skift produktnøgle”.

• Tast derefter din aktiveringsnøgle ind og klik ”Næste” og computeren skriver ”Windows er aktiveret”.

Product key new

2. Sådan aktivere du digital windows licens på din computer:

1. For at aktivere den digitale licens skal du starte din computer som normalt og sætte den op.

2. når computeren er sat op, skal du forbinde den til WI-FI

3. Gå til Start

windows 10 ikon

4. vælg indstillinger

5. vælg opdate og sikkerhed

6. Valg aktiver og tjek at computeren stadig er tilsluttet WI-FI

7. Windows licensen er nu automatisk aktiveret,

Hvis du har fulgt ovenstående guide, har du nu en korrekt installeret Windows på din computer fra Tier1Asset.

Oplever du problemer med at aktivere din licens, bedes du kontakte os på følgende email adresse:

order@tier1asset.com

Vi håber du bliver glad for din Tier1Asset computer.